Quad futómű gyártás .::. Gokart gyártás .::. Féktárcsa gyártás .::. Használt járművek .::. Alkatrész értékesítés .::. A következő edzés:? - Hamarosan tájékoztatunk!
Keresés
Navigáció
Home Pénzes ASE - gokartozás Hírek - Gokart hírek Gokart - Bajnokaink Gokart versenyzőink 2011. Gokartozásról Versenynaptár - Pontállás Gokart szabályzatok Galéria 2013 Galéria 2012 Galéria 2011 Galéria 2010 Letöltések Gokartoznék! Mit tegyek? Pénzes ASE videók Kapcsolat Archívum 1994-2015 Versenyzőink 1994-2003 Versenyzőink 2004-2007 Versenyzőink 2008-2010
WEBSHOP
» AKCIÓS TERMÉKEK « Akkumulátorok Bukósisak Doboz Elektromos kerékpár, robogó Gokart alkatrészek Gokartok Gokartos ruha Gumik Gyertya Izzók Kenőanyagok, olajok Kerékpár alkatrészek Láncok, lánckerekek Motor Motor alkatrészek Motoros Ruha Quad - ATV tuning Quad- ATV Robogók Univerzális alkatrészek Univerzális felszerelések Összes webshop termék
Hirdetési felület

 

Weblapkészítés:
Eco-Webdesign Kft.

Általános Szerződési Feltételek
A feltűntetett árak megrendelés estén tájékoztató jellegűek, abban az esetben lehet valós rendelésnek tekinteni amennyiben visszaigazolást küldünk, minden más esetben csupán foglalásnak minősül!
A feltűntetett árak forint bruttó értékben értendőek!
  A rendelés visszaigazolásra kerülő termékek árai az EURO árfolyam változása miatt változhatnak!
 
 
Vásárlási és szállítási feltételek a www.gokartaruhaz.hu webáruházában:

Regisztráció:
A webáruházban csak  regisztrált vevőink vásárolhatnak. Kérjük, hogy használja
regisztráció linket. A regisztráció ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár. Az első lépésben egy szabadon választott felhasználói név, jelszó és a személyes adatai mellett meg kell adnia egy e-mail címét, melyre rendszerünk egy aktiváló kódot küld. Az e-mailben található aktiváló linkre kattintva sikeresen regisztrált a webáruházban.

Nagyon fontos, hogy a regisztráció folyamán valós e-mail címet és telefonszámot (lehetőleg mobiltelefon számot) adjon meg, hiszen az e-mail cím az aktiváláshoz és a kapcsolattartáshoz szükséges, a telefonszám pedig a futárszolgálatnak szükséges a sikeres kiszállításhoz, illetve probléma esetén ügyfélszolgálatunk munkájához is elengedhetetlen. Fontos! Egy e-mail címhez csak egy regisztráció lehetséges.


Vásárláshoz minden esetben be kell jelentkeznie. A bejelentkezéshez írja be felhasználónevét és jelszavát, majd kattintson a "belépés" linkre. Ezek után áruházunkba már szabadon válogathat az általunk forgalmazott termékek közül és kosara tartalmát bármikor módosíthatja.

Szállítás:
A rendelése feladásakor az átvétel módjánál a személyes átvétel, a táborfalvai telephelyünkön illetve a a házhoz szállítás futárszolgálattal között választhat .

Személyes átvétel: A megrendelt áru átvételének helyéről és időpontjáról - telefonos egyeztetés alapján.

Kiszállítás futárszolgálattal: A cégünkkel szerződésben álló futárszolgálat a raktáron lévő termékek esetében, a tárgynapon délelőtt 11 óráig leadott és visszaigazolt megrendeléseket, legkésőbb 5 munkanapon belül szállítja házhoz az Ön által megjelölt címre. 

 

Szállítási korlátozások:
Nagy terjedelmű áruk esetén (robogó, gokart...), a szállítási költséget egyedileg határozzuk meg.Szállítási költség (futárszolgálattal) Magyarország egész területén:

Alap esetben a szállítási költséget a rendelés értéke határozza meg.
A nagy terjedelmű áruk esetén, a térfogat és az áru értéke alapján kerül megállapításra a szállítási költség.Utánvét összege/forint Bruttó ár
0-10.000 - 2kg-ig  1.990,-
10.001-20.000 - 5kg-ig 2.500,-
20.001-50.000 - 20kg-ig 2.990,-
50.001-150.000 - 20kg-ig 990,-


FONTOS!
A nagy terjedelmű áruk esetén, a térfogat és az áru értéke alapján kerül megállapításra a szállítási költség.

Fizetés:
Személyes átvétel: készpénz, vagy előre utalás (részletekért telefonáljon).
Kiszállítás futárszolgálattal: utánvéttel vagy előre utalással (részletekért telefonáljon)

Rendelés módosítás vagy elállás:
A fogyasztó a szerződéstől nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. Tekintettel arra, hogy cégünk a lehető legrövidebb időn belül kívánja megrendelőit kiszolgálni, így lehetőség szerint azonnal vagy a legkésőbb a következő munkanap délelőtt 11óráig személyesen,telefonon a
 +36/20-236-3394 számokon, illetve a penzesjozsef@penzesase.hu e-mail címen jelezze módosítási vagy elállási szándékát.
A későn jelzett módosítás vagy elállás esetén, a felmerülő költségeket kénytelenek vagyunk a megrendelőre hárítani. Amennyiben a rendeléstől a kiszállítás után kíván elállni, akkor az áruval együtt a számlát is vissza kell küldeni. A visszaszállítás költsége a vevőt terheli. Egyebekben a 17/1999. (II.5) Korm. rendelet rendelkezései szerint járunk el.

Garancia:
Termékekre 1, 2, 3, 5 év garanciát vállal a gyártó és a forgalmazó. A garanciális idő minden termék mellett megtalálható az áruházban.  A jótállás csak akkor érvényesíthető, ha a készülék sorszáma és a jótállási jegy sorszáma megegyezik, és az eladástól számított garanciális idő még nem telt el. Amennyiben  a termék mellet nincs külön jótállási jegy, akkor a számla egyben jótállási jegyként szolgál. A meghibásodott készülék mellé a vételt igazoló számlát, vagy annak másolatát mellékelni kell. A hibás készülék csak akkor tekinthető garanciálisnak, ha rendeltetésszerűen használták és minősített szakember szerelte be. A gyártó és a forgalmazó nem vállal felelősséget a termékek meghibásodásából eredő közvetett károkért. Minőségi kifogást minden esetben írásban kell jelezni az Ügyfélszolgálat elérhetőségein (fax, e-mail). A hibás termék visszaszállításáról és garanciális ügyintézés módjáról minden esetben telefonon vagy írásban tájékoztatjuk a Vásárlót. A beépített termékre a cserejog csak gyártási hiba esetén érvényesíthető.

Ügyfélszolgálat:

Pénzes Autósport Egyesület
2381 Táborfalva, Rákóczi u. 116.
Nyitva tartás: H-P 8:00-16:00
Telefon: 
+36/20-236-3394
E-mail: penzesjozsef@penzesase.hu
WEB: www.gokartaruhaz.hu; www.penzesase.hu;

Levelezési cím:
Pénzes Autósport Egyesület
2381 Táborfalva, Hunyadi u. 42.

 
Adatvédelem:
Személyes adatait – az adatvédelmi törvény előírásainak megfelelően, bizalmasan kezeljük – kizárólag a rendelés teljesítéséhez rögzítjük, más célra nem használjuk, illetve harmadik félnek nem adjuk át. Ez alól kivételt képez a kiszállításhoz szükséges adatok átadása a futárszolgálatnak, a rendelés sikeres teljesítéséhez. Természetesen ezen adatok bizalmas kezelésére szállító partnerünk garanciát vállal.

 

Köszönjük megtisztelő figyelmét
 
Pénzes Autósport Egyesület csapata

Ajánlom az ismerősömnek
Webshop info
Jelenleg 13003 db termék
található a webshopban.
Kosár
Termékek száma: 0 db.
Értéke: 0 Ft

Bejelentkezés
Hirdetési felület

- Impresszum - Partnereink - ÁSZF - GYIK -

Copyright © 2010. PÉNZES ASE - Minden jog fenntartva!