Quad futómű gyártás .::. Gokart gyártás .::. Féktárcsa gyártás .::. Használt járművek .::. Alkatrész értékesítés .::. A következő edzés:? - Hamarosan tájékoztatunk!
Keresés
Navigáció
Home Pénzes ASE - gokartozás Hírek - Gokart hírek Gokart - Bajnokaink Gokart versenyzőink 2011. Gokartozásról Versenynaptár - Pontállás Gokart szabályzatok Galéria 2013 Galéria 2012 Galéria 2011 Galéria 2010 Letöltések Gokartoznék! Mit tegyek? Pénzes ASE videók Kapcsolat Archívum 1994-2015 Versenyzőink 1994-2003 Versenyzőink 2004-2007 Versenyzőink 2008-2010
WEBSHOP
» AKCIÓS TERMÉKEK « Akkumulátorok Bukósisak Doboz Elektromos kerékpár, robogó Gokart alkatrészek Gokartok Gokartos ruha Gumik Gyertya Izzók Kenőanyagok, olajok Kerékpár alkatrészek Láncok, lánckerekek Motor Motor alkatrészek Motoros Ruha Quad - ATV tuning Quad- ATV Robogók Univerzális alkatrészek Univerzális felszerelések Összes webshop termék
Hirdetési felület

 

Weblapkészítés:
Eco-Webdesign Kft.

Pénzes ASE - gokartozás

A jövő még ismeretlen...
A múltat viszont ismerjük...


–—–—–—–—–—–—–—–—–—–—–—–—–—–—–—–—–—–—–—–—–—–—–—–—–

>> TUDTAD-E?

A Pénzes ASE versenyzői az elmúlt 10 év során 149 győzelmet, 491 dobogós helyezést és 16 bajnoki címet könyvelhettek el!

 
A Pénzes Autósport Egyesület célja, a rendszeres sportolás, gokartversenyezés, felüdülés biztosítása. Közhasznú tevékenységet folytat, nem zárja ki, hogy tagjain kívül más is részesülhessen szolgáltatásaiból.
Lételeme, hogy Magyarországon a gokartsport feltételeit biztosítsa, és minden eszközzel támogassa a gokart iránt érdeklődőket és versenyezni akarókat a gokartáruházon keresztül is. Mindent megtesz, hogy a gokartozás széles körben űzött, közérzetjavító sportággá fejlődjön. A fair play és az esélyegyenlőség jegyében, olyan eszközt, gokartot biztosítson, amelyik a hazai átlag/„korlátozott fizetőképes”-ségű, versenyezni vágyó igényeket is ki tudja elégíteni.

Az Ase elnöke, Pénzes József aki 23 éve foglalkozik koncentráltan gokart-sporttal, és gokart fejlesztéssel, azokban az időkben kezdte amikor még Magyarország Világ és Európa-bajnoki futamot rendezett. 1990-1993 között gokart iskolát szervezett, 1994 óta foglalkozik versenyeztetéssel. Maga is kipróbálja a tehetségét. 2002 végéig vezetőségi tagja volt az MNASZ gokart szakágának, 2003-ban alapítója a Magyar Gokart Szövetségnek, több mint évtizedes tapasztalatokkal, és gyakorlattal rendelkezik a sport minden – versenyzői, versenyeztetői, fejlesztő-szerelői és az adminisztráció – területén. Ismeri a sport lehetőségeit, és pontosan tudja mik a korlátjai. 2005-ben és 2007-ben társrendezésben aktív szerepet vállalt a 24 órás gokart verseny kitalálásában, szerevzésében és lebonyolításában. / - mind két esetben bajnoki címmel tért haza a csapat - /
Jelenleg a négyszeres gokart bajnok Pénzes József a Magyar Gokart Szövetség Elnöke.

Végig követte és részt is vett a versenymotorok minden fejlődési pontján: Simson, MZ-, Formula-A, Junior-A és Kadett kategóriák.
Kiemelkedő teljesítményű gokart versenyzőkAntal Krisztián, a Forma-1 első magyar versenyzője és pontszerzője Baumgartner Zsolt, ifj. Kesjár János, Forró Judit (Argentin világbajnokság), Száva Márton, a Porsche Supercup pilótája Rácz István, a Suzuki Swift bajnok Assenbrenner Tibor és a többszörös Magyar Rally Bajnok Benik Balázs gépeit készítette fel. Csapatunk versenyzője volt Kancsár Ferenc, aki a 2010-es Rotax világbajnokságon Rotax Max Senior kategóriában harmadik helyen végzett!
Aktívan részt vesz éves versenysorozat rendezésében, versenyzők felkészítésében, a gépek, versenygokartok fejlesztésében.
A csapat nem pihent meg hiszen 2004-ben a négyütemű kategóriát meghonosította Magyarországon és World Formula néven 3 évig működött. 2008-ban bevezette a Pénzes ASE a KTM-85 kategóriát - KTM motorral szerelt versenygépek -, mellyel ismét visszatértek a klasszikus többsebességű versenygokartok a gokart bajnokságba.
  

Az oktatás, versenyeztetés mellett meghatározó feladata: a gokart tervezés, gokartfejlesztés, gokart értékesítés és gokartépítés. Rendelkezik azokkal az eszközökkel, ami – a jelenleg futó, saját fejlesztésű – Super World Formula géposztály biztonságos építéséhez és alkatrészeinek gyártásához szükséges, a minőség és a megbízhatóság maximális figyelembe vételével.
A csapat törekvése, olyan felkészített versenygép, a kellő szerviz (technikai háttér) biztosításával, ami lehetőséget kínál a gokart sport megismeréséhez, a gokartversenyzők sokoldalú tulajdonságainak (fizikai erőnlét, magas fokú műszaki ismeret, önfegyelem…) fejlesztéséhez.

  "FAIR PLAY"   "FAIR PLAY"     "FAIR PLAY"      "FAIR PLAY"  
Navigáció
> www.penzesase.hu ha magyarországi gokartcsapatot keresel versenygokartozásra
> www.penzes-kart.hu ha
magyarországi gokartgyártót keresel
/ versenygokart gyártás, versenygokart tervezés, bérgokart gyártás, bérgokart tervezés /
> www.futomutuning.hu a futóművek szakértője, futómű gyártás, futómű javítás,
Foglalkozunk quad futóművek fejlesztésével és tuningolásával
> www.gokartaruhaz.hu ha gokart webshopot / gokart alkatrészek, komplett versenygokartok egyenesen a gyártótól, használt gokart
adás - vétel- csere - szervíz  /
vagy ha motor webshopot / motoralkatrészek olcsón /, vagy ha quad webshopot
/ quad alkatrészek / vagy ha robogó alkatrészekkel foglalkozó webshopot keresel
> www.fektarcsak.hu ha féktárcsát keresel vagy féktárcsát gyártatni szeretnél keresd közvetlenül a magyarországi féktárcsagyártót
 

Cimkefelhő
versenygokart alkatrész  gokart alkatrészek versenygokart vásárlás robogó alkatrész féktárcsa készítés, féktárcsa gyártás robogó vásárlás, robogó eladás  gokartcsapat
 
Ajánlom az ismerősömnek
Webshop info
Jelenleg 13003 db termék
található a webshopban.
Kosár
Termékek száma: 0 db.
Értéke: 0 Ft

Bejelentkezés
Hirdetési felület

- Impresszum - Partnereink - ÁSZF - GYIK -

Copyright © 2010. PÉNZES ASE - Minden jog fenntartva!